Wat moet ik allemaal regelen als ik ga scheiden ? Die vraag kan ik niet volledig beantwoorden, maar ik kan je wel wijzen op zaken die je dan kunt vastleggen in een testament.

 

 

 

Hans-Willem Heetebrij heeft hierover een column geschreven met als titel:
8 tips voor een testament na een scheiding.

Eerder heb ik op deze site al eens geschreven over het echtscheidingstestament.

Ook raad ik je aan om mijn column over de uitsluiting van het ouderlijk vruchtgenot voor de Telegraaf te lezen. Die column is van belang zowel voor degene die gaan scheiden als voor hun ouders (opa en oma van de minderjarigen waarvan de ouders in scheiding liggen).

Kijk ook eens naar een ander artikel op deze site met links naar andere internet bronnen waar je misschien wat aan hebt als je in een echtscheiding terechtkomt terwijl je jonge kinderen hebt.

%d bloggers liken dit: