Op 3 oktober jl. was ik te gast bij Tejo Verstappen bij RTV Maastricht.

Tejo Verstappen van RTV Maastricht – Het Beleg – in Centre Ceramique te Maastricht

Ik heb daar o.a. gesproken over het levenstestament/algehele volmacht.

Wil je het stuk nog eens beluisteren, klik dan hier.

Scroll dan op die pagina naar beneden en kies “Laad Meer”
En klik dan op de uitzending: Het Beleg 2017-10-02 11:00-12:00


(Nb: spoel door naar tot ongeveer 14:45 minuten na het begin.)

De intro op de site van RTV Maastricht voor deze uitzending, wil ik je niet onthouden.
Die luidt:

11.00  Peter van Hooren (City Magazine) en Ernst Loendersloot (kandidaat-notaris). Het City Magazine is een maandelijks regionaal tijdschrift waarin naast actuele informatie over kunst, cultuur en evenementen ook veel aandacht is voor boeiende reportages. In een mooie setting worden interessante initiatieven en mensen die een belangrijke uitstraling hebben in de regio voorgesteld. Peter van Hooren komt elke maand een item uit het tijdschrift belichten. Deze keer is dat notaris Ernst Loendersloot  Ernst werkt al jaren als kandidaat- notaris en komt vertellen over zijn werk. Wat zijn de leuke kanten van zijn job, hoe is zijn vak veranderd de afgelopen jaren ?

%d bloggers liken dit: